Патриотизъм е да спазваш първо българския интерес. Това да определяш

...
Патриотизъм е да спазваш първо българския интерес. Това да определяш
Коментари Харесай

Волен Сидеров: С партньор САЩ губим 2 млрд. лв., с партньор Русия печелим 2 млрд. лв.

Патриотизъм е да спазваш първо българския интерес. Това да определяш като добра договорката за F-16, при която България заплаща скъпо и прескъпо за американски самолети, които още не съществуват, граничи с национално изменничество. Това съобщи водачът на Политическа партия "Атака " Волен Сидеров в предаването „ Неделник” по АЛФА ТВ, оповестиха от пресцентъра на партията.

Той счита, че би трябвало да създадем ясна сметка за партньорството си.

„ В момента имаме за сътрудник Съединени американски щати, които ни нанасят вреди за 2 милиарда. През 2014 година същите ни не разрешиха да вършим „ Южен поток”. Ако не бяхме ги послушали и бяхме избрали за сътрудник Русия, от 2015 до през днешния ден - за 4 години - по половин милиард $ на година, прави тъкмо 2 милиарда $ в изгода за България. Те щяха да са влезнали до момента в хазната на страната. А в този момент с партньорство със Съединени американски щати плащаме 2 милиарда, чакаме идващите 4 години и не знаем дали ще дочакаме първия аероплан. Тук няма филство, няма фобство, има чист бистър национализъм, oт кое печели България”, сподели Сидеров.

Той добави, че в този момент платихме вкупом милиарди, след което Съединени американски щати могат да кажат във всеки миг, че няма да ни доставят самолетите, защото не сме изпълнили някакви условия.

Сидеров съобщи, че тези, които си оферират услугите на Големия брат, нанасяйки вреди на България, не стават любимци на Съединени американски щати.

„ Съединени американски щати употребяват политици по целия свят, след което ги захвърлят, даже ги вкарват в пандиза. Така работят по отношение на останалия свят. В случая те употребяват партии като Вътрешна македонска революционна организация да реализират своите ползи. Ако Вътрешна македонска революционна организация считат, че ще получат потупване по гърба от американското посолство, би трябвало да ги отчайвам, че няма да се случи. Просто ще бъдат използвани”, акцентира още той.

В умозаключение Сидеров съобщи, че неизгодната за България договорка, подкрепена в Народно събрание от ГЕРБ, Вътрешна македонска революционна организация и Движение за права и свободи, демонстрира, че към този момент имаме една полузаявена коалиция, която взе антиевропейско решение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР