Патриотите са политически брокери, което показва гласуването в парламента на

...
Патриотите са политически брокери, което показва гласуването в парламента на
Коментари Харесай

Политологът С. Стойчев: Патриотите са политически брокери

Патриотите са политически брокери, което демонстрира гласуването в Народното събрание на проблема за Българския морски флот. От това приватизаторът няма да изплати десетки милиони долари. Замислете се, с тези 58 млн. какво може да се направи в Странджа. Подаряваме ги на човек, който и без друго разполага с милиарди.
Така политологът Стойчо Стойчев разяснява подаряването на 58 млн. лева на братя Домусчиеви след примането на закона " Домусчиев " в Народното събрание, обвързван с приватизацията и рязането на скраб на част от БМФ.

Той разяснява и наболелият въпрос с чумата по козите и овцете: Това е солидно съмнение в институциите. Тук става въпрос и за ниска политическата просвета. В нашия случай имаме поданическа политическа просвета, при която желаеме да ни си даде нещо. И се развиват клиентелистки мрежи, изясни поллитологът.

Стойчев разяснява и споровете в обединението на властта сред ГЕРБ и Оперативна програма и вътре при патриотите, и дали ще падне държавното управление: Това не би стигнало да падне държавното управление, тъй като Марешки постоянно ще го поддържа. Формалното е, че Воля ще го поддържа, с цел да си изкара мандата. А въпреки това тази партия бе основана, тъй като даже да има скандал, да се преформатира власта.

Той разяснява и ролята на президента: Стратегията на президента е да разрушава малко по-малко доверието в ръководещото болшинство. Един предстоящ план на президента ще е за сметка на Българска социалистическа партия, уточни политологът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР