Патриотите призоваха политиците у нас да защитят България и Европа

...
Патриотите призоваха политиците у нас да защитят България и Европа
Коментари Харесай

Патриотите призоваха политиците у нас да защитят България и Европа от всякакъв радикализъм

Патриотите приканиха политиците у нас да защитят България и Европа от всевъзможен радикализъм и човеконенавистни хрумвания, да обезпечат достолепието на български жители на сънародниците ни зад граница.

Такъв зов насочи от парламентарната естрада в декларация от името на Обединени патриоти Борис Борисов, а мотивът е, че този месец се навършват 140 година от клането в Стара Загора в хода на руско-турската война. Да сведем глави и да заявим воля в никакъв случай повече да не допуснем сходни събития, изиска той.

Днес на югоизток от нас се надига ислямизъм и ново османство, това е същата концепция, която изкла тези почтени хора, въпреки и скрита зад модерни думи и обноски и търсеща разговор с нас, установяват националистите. Тя през днешния ден ръководи на доста места в света в това число и до самата България, предизвестяват от обединението. Затова ние, българските народни представители, сме челен пост освен на българщината, само че би трябвало да сме челен пост на човещината и демокрацията, се акцентира в декларацията.

"Ние сме в това ръководство, с цел да служим на страната си и да помогнем на свободата, човеколюбието и демокрацията да станат непреходни полезности и при нашите съседи. Днес, изключително в месеците, когато ще поемем председателството на Европейски Съюз, ние, българите, сме призвани да поведем нашия район, нашите близки и прилежащи страни към полезностите на Европа ", уточни още Борис Борисов. Ако те странят от тези полезности, ние ще поставим старания, само че на първо място ще би трябвало да защитим България, разгласи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР