Патриотите от ВМРО с нова победа – МТСП спря Стратегията

...
Патриотите от ВМРО с нова победа – МТСП спря Стратегията
Коментари Харесай

Джамбазки: Добра новина за българското семейство в навечерието на Великден

Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация с нова победа – МТСП спря Стратегията за протекция на детето! Ние браним България!

Това показа във Facebook българският представител в Екологичен потенциал и лидер на листата на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ Ангел Джамбазки. Именно той дружно с депутатите на партията бяха измежду първите, които реагираха против този документ. И макар опитите всички отрицателни настройки да бъдат заглушени, през днешния ден, в навечерието на най-големия християнски празник Възкресение Христово, Националната тактика за детето (2019-2030 г.) към този момент е в историята. Ето и цялостния текст на коментара на Джамбазки:

"Скандалната тактика за протекция на детето е спряна – факт, който няма по какъв начин да не ме радва. Това е следващата победа за Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация. Ние бяхме от първите, които поведохме борбата за анулацията му. Аз персонално писах до Агенцията за протекция на детето два пъти, а депутатите от Вътрешна македонска революционна организация водиха своята борба в Народното събрание.

Този меко казано проблематичен документ даваше опция да се узаконят противоречиви практики при възпитанието на децата, оспорваше ролята на фамилията и родителите и правеше внушения, които да поведат страната ни по пътя на извратените правила в страни като Норвегия и Холандия.

Ето за какво и нашите борби в отбрана на традициите, фамилията и християнските полезности имат смисъл! Нашата битка против мултикултурализма и евробюрократизма няма да спре.

Ние браним България! "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР