Патриотите остро атакуваха ДПС за пресконференцията във връзка с посещението

...
Патриотите остро атакуваха ДПС за пресконференцията във връзка с посещението
Коментари Харесай

Патриотите остро парират истеричните домогвания на ДПС

Патриотите остро нападнаха Движение за права и свободи за конференцията по отношение на визитата на ръководителя на АЛДЕ Баален .

Обединените патриоти възразяват против опитите на една партия, която се трансформирала в знак на корупцията в България, да се изявява като бранител на някакви демократични полезности, нападна Искрен Веселинов.

Те не одобряват рецензиите от партията, създател на кръговете във властта и разпределяща порции във властта.

Това е двуличие, съгласно Искрен Веселинов. Заплаха за страната било връщането на Движение за права и свободи във властта.

Според Павел Шопов се цели дестабилизация на властта и събаряне на властта. Тази офанзива не инцидентно се реализира от Движение за права и свободи, защото партията на Мустафа Карадайъ желала истерично да влезе във властта, посочи той.

Движение за права и свободи били изобличени точно от патриотите. Национализмът не бил рисков за страната. По-опасен е турският шовинизъм, чийто притежател са от Движение за права и свободи, по думите на Шопов.

Движение за права и свободи ще слиза на все по-ниска кота, предвижда той. Тази турска мъзга на Движение за права и свободи сме я мирисали дълги години, нападна и Валентин Касабов. Той захапа " Данчо ментата " и другият, който си " мислел,че може да приказва български ". Тези депесарски тахтаби* да не ни се пречкат в краката, тъй като доста миришат и да внимават, тъй като можем да ги смажем, закани се още Валентин Касабов. От Движение за права и свободи се страхували от патриотите и най-много ги било боязън от Валери Симеонов. Патриотите считат,че Движение за права и свободи мерели температурата на кабинета къде ще поддаде той. Ако паднел Валери Симеонов, това щяло да е удар за държавното управление.

*дървеници
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР