Патриотите действат като унищожители на историята. Патриотите са се превърнали

...
Патриотите действат като унищожители на историята. Патриотите са се превърнали
Коментари Харесай

Цитат на деня: Патриотите са се превърнали в момчета за мръсни поръчки на Борисов

" Патриотите работят като унищожители на историята. Патриотите са се трансформирали в момчетата за мръсни поръчки на Бойко Борисов ".

Това съобщи в изявление за Би Ти Ви депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов във връзка днешното решение на държавното управление да не предава паметника на Бузлуджа на Българска социалистическа партия. От стенограмата на държавното съвещание се разбра, че един от най-твърдите съперници на концепцията е вицепремиерът Валери Симеонов, който е представител на " Обединените патриоти " в ръководството.

" Убеден съм че това е и желанието на Бойко Борисов. Той ги слага в обстановката те да са неприятните, настъпателните, талибаните, а той е благородният човек ", сподели Симов и заключи: " Господарите на разрухата победиха ".

От думите му се разбра, че водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която е на посещаване в Съединени американски щати, има намерение да се съветва с адвокати и ще търси способи да апелира това решение.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР