Патриотичният фронт остро възразява срещу заявеното от Жан-Клод Юнкер намерение

...
Патриотичният фронт остро възразява срещу заявеното от Жан-Клод Юнкер намерение
Коментари Харесай

Патриотите скочиха срещу квотното разпределение на бежанците

" Патриотичният фронт " остро възразява против декларираното от Жан-Клод Юнкер желание за наложително квотно систематизиране на незаконни имигранти на територията на страните членки на Европейски Съюз ". Това съобщи съпредседателят на патриотите Красимир Каракачанов в декларация от парламентарната естрада.

Според него сходно систематизиране нарушава суверенитета на страните. Освен това дискриминира търсещите леговище и обществени помощи жители на Северна Африка и Близкия Изток.

Според патриотите неуспехът на концепцията за надзор и ръководство на тоталната имиграция, заляла Европа, е претърпяла неуспех. Те не са съгласни, че всеки, който желае да се пресели в европейска страна, би трябвало да получава това право, както и всевъзможните обществени облаги.

Каракачанов съобщи, че това преселение носи директна опасност за демографската обстановка и ценностната система в Европа.

Патриотите упрекват европейския водач, че нямат хрумвания по какъв начин да бъдат прекъснати военните спорове и какви ограничения да се вземат против "Ислямска страна ".

В края на декларацията от Патриотичния фронт упорстват държавното управление да отхвърли предлагането на Юнкер за наложителното квотно систематизиране на бежанците и да търси трайно решение за премахването на аргументите за имиграцията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР