Патриотичната коалиция от парламента ще се реализира и на местните

...
Патриотичната коалиция от парламента ще се реализира и на местните
Коментари Харесай

ВМРО и НФСБ се споразумяха за общо явяване на изборите във Враца

Патриотичната коалиция от Народното събрание ще се осъществя и на локалните избори във Враца, откакто Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ се споразумяха за общо явяване на вота, оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация.

Споразумението беше подписано от общинските ръководители на двете партии Красимир Богданов и доктор Цветан Петров. Освен поддръжката на НФСБ за кандидатурата на Красимир Богданов за кмет на община Враца, общата листа за общински съветници и кметове на кметства, отчитайки действителното положение на Община Враца, като съставка от Северозападна България – най-бедният район в Европейския съюз, двете патриотични организации се сплотяват към следните правила:

-Да отговорят на упованията на жителите на община Враца за устойчиво, ефикасно и дейно ръководство, което работи в техен интерес. Община Враца – помощник, а не спънка за реализиране плановете на жителите.

-Откритост и бистрота в ръководството – община, отворена към хората. Да върнем Враца на врачани!

-Решаването на значимите стопански, демографски и обществени проблеми на община Враца, водещи до миграция и непрекъснат отлив на жители на общината към други градове и страни.

-Гарантиране на обществените права на жителите – обществена политика, основана на отговорност, правда, равнопоставеност и правдивост. Подпомагане на уязвимите групи и безработни лица в локалната общественост, приучаващи ги към придобиване на трудови привички и поощряване на заетостта.

-Провеждане на политики за обезпечаване на дейно, качествено и налично опазване на здравето.

-Осигуряване на условия за пълноценно развиване и реализация на хората с увреждания.

-Нуждата от повече гаранции за сигурността за живота, здравето и имуществото на жителите на община Враца, премахването на гетоизираните квартали в гр. Враца и селата, източник на престъпност, замърсяване и нарушение на публичния ред.

-Поставяне на началото на дълготрайна политика за насърчаването на локалния бизнес и предпочитано отношение към локалните компании. Ревизия на до момента настоящите контракти.

-Ефективно ръководство на общинските предприятия.

-Превръщането на Враца в конкурентна туристическа дестинация посредством обезпечаване на повече вложения в инфраструктурата на туристическите обекти, опазването и популяризирането на културно-историческото завещание и естествените забележителности.

-Превръщането на патриотичното образование и обичайните български полезности - религия, семейство, обучение, грижа за младежите, обвързаност към родното място в дълготрайна културна и просветителна политика на Общината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР