Патрик Муратоглу може да влезе в ролята на треньор на

...
Патрик Муратоглу може да влезе в ролята на треньор на
Коментари Харесай

Слух от Сърбия: Муратоглу – кандидат за треньор на Джокович


Патрик Муратоглу може да влезе в ролята на треньор на Новак Джокович. Този любопитен слух се появи в сръбския уебсайт Espreso. Според изданието френският експерт е вид за правоприемник на Мариан Вайда.

Както е известно, при започване на месеца Джокович изненадващо разгласи, че се разделя с дългогодишния си треньор и че ще продължи да работи само с другия си треньор Горан Иванишевич.

Отношенията сред сърбина и Муратоглу постоянно са били приятелки, а също така експертът бе един от дребното, които поддържаха 20-кратния първенец от Големия шлем в решението му да не се имунизира против Covid-19.

Наскоро Муратоглу разгласи Джокович за най-великия за всички времена и направи прогноза, че точно той ще приключи кариерата си с най-вече трофеи от Големия шлем като планува Новак да приключи с сред 25 и 30 „ мейджъра “.

Вече 10 години Муратоглу е треньор на Серина Уилямс като в това време играе и ролята на съветник в развиването на Стефанос Циципас и Коко Гоф, и сполучливо развива своята академия в Ница. Преди няколко седмици Муратоглу провокира внимание като изтри от профила си в Twitter информацията, че е треньор на Уилямс. Впоследствие тя още веднъж бе добавена, а публични мнения по тематиката не е имало.

Любопитно е, че Муратоглу бе доста сюрпризиран от раздялата на Джокович с Вайда. „ Вайда познава Новак доста добре. Той постоянно е работил съвършено с него, даже в основните моменти, когато сърбинът се нуждаеше от нещо велико. Изненадан съм. Надявам се, че Джокович има доста ясни хрумвания за бъдещето си, тъй като другояче това може да скапе прогнозата ми за най-вече трофеи от Големия шлем. “
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР