Патриархът на музикалната фамилия The Jackson 5 е хоспитализиран в

...
Патриархът на музикалната фамилия The Jackson 5 е хоспитализиран в
Коментари Харесай

Бащата на Майкъл Джексън е хоспитализиран с последен стадий на рак

Патриархът на музикалната фамилия " The Jackson 5 " е приет в болница в Лас Вегас с финален етап на рак, съобщава Reuters, цитирайки издание TMZ.

89-годишният Джо Джексън, бащата на попидола Майкъл Джексън и на сестра му Джанет Джексън е в четвърти етап на рак на панкреаса, съгласно източници на DailyMail.

" Здравето на татко ми не е положително ", удостовери 63 годишният му син Джърмейн Джексън, отричайки " грубата дума " умиране, употребена от медиите. 

Мениджърът на Джо Джексън, Чарлс Купет, както и представителите на музикантите Джанет Джексън, Джърмейн Джексън и Ла Тоя Джексън не дадоха отговор на претенции за коментар.

През 60-те години Джо Джексън строго образова дребните си деца като артисти и танцьори и основава музикалната група " The Jackson 5 ". Впоследствие едно от най-малките му деца - Майкъл Джексън развива соло кариера, с цел да се трансформира в един от най-емблематичните създатели на музикалната сцена, преди гибелта му на 50-годишна възраст през 2009 г. 

Фамилията Джексън десетилетия е разкъсвана от вътрешни битки, ревнивост и правни борби. Според DailyMail, част от фамилията даже не е било позволено до болничната стая на Джо Джексън.

Джо Джексън, който е татко на 11 деца и в този момент живее в Лас Вегас, е бил в неприятно здраве от години. През 2015 година даже претърпява инсулт. Той обаче продължава да подкрепя изявите на огромни звезда. 

През март издава книга със мемоари, наречена " Скъпи моменти: 60 години в шоубизнеса ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР