Пътнотранспортно произшествие със загинал и тежко ранен стана снощи край

...
Пътнотранспортно произшествие със загинал и тежко ранен стана снощи край
Коментари Харесай

16-годишен загина при катастрофа край Кърджали

Пътнотранспортно произшествие със умрял и тежко ранен стана нощес край Кърджали на основния път в землището на село Великденче.

Автомобил „ Мерцедес ", ръководен от 20-годишен, блъснал движещ се пред него лек автомобил „ Тойота ". След удара мерцедесът излязъл отвън пътя и се преобърнал на брега на река Върбица. Загинал е 16-годишен пасажер в него, а лидерът е бил превозен с тежки пострадвания в болница в Пловдив. На 19-годишна пътничка в тойотата била оказана здравна помощ в Спешното приемно поделение, след което е била освободена. Направеният тест за алкохол с техническо средство на 47-годишната жена, управлявала лекия автомобил „ Тойота ", е с негативен резултат. От водачите били взети и проби за химически разбор.

Дежурна оперативна група от Районно ръководство - Момчилград е направила оглед на мястото на произшествието. Екип на службата за пожарна сигурност и отбрана на популацията в Джебел извадил затиснатите под ламарини лидер и пасажер в мерцедеса. Пожарникарите са оказали техническа помощ при огледа и са почистили пътното платно в региона на злополуката. Образувано е досъдебно произвеждане.

На основния път за Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа " от време на време пораждат пътни катастрофи, като последната злополука със умрял по него, само че на територията на друга община, е от 25 март, разясниха пред Българска телеграфна агенция от Регионалния пресцентър на Министерство на вътрешните работи. Тогава на разклона за кирковското село Брегово при злополука е ранена 50-годишна жена, която умряла по-късно в интензивно поделение.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР