Пътното движение по моста Калафат - Видин на румънско-българската граница

...
Пътното движение по моста Калафат - Видин на румънско-българската граница
Коментари Харесай

Временно спират движението по моста Видин-Калафат на 25 и 28 септември

Пътното придвижване по моста Калафат - Видин на румънско-българската граница ще бъде краткотрайно спряно поради действия по поддръжка и ремонт в понеделник, 25 септември, от 13,00 до 15,00 ч., и в четвъртък, 28 септември, от 13,00 до 15,00 ч. Това съобщи организация Аджерпрес, като се базира на Териториалния инспекторат на румънската гранична полиция в Гюргево.
В упоменатите шпации от време транспортните средства ще бъдат спрени в прилежащата зона към граничен пункт Калафат досега на възобновяване на придвижването, се показва в прессъобщение на инспектората, изпратено през днешния ден до Аджерпрес. Териториалният инспекторат на гранична полиция Гюргево е в непрекъсната връзка с българските управляващи и са разпоредени всички нужни ограничения, тъй че при анулацията на ограничаването за придвижване, граничният надзор да се реализира безпрепятствено и оперативно, се показва в прессъобщението.
Пътуващите през румънско-българската граница са посъветвани да употребяват всички гранични пунктове сред двете страни и да наблюдават настоящата информация за трафика на уеб страницата на румънската гранична полиция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР