Пътно-строителни фирми от цялата страна излязоха в София на втори

...
Пътно-строителни фирми от цялата страна излязоха в София на втори
Коментари Харесай

Писна им! Народът се надигна с пореден протест срещу правителството. В центъра на София е ад

Пътно-строителни компании от цялата страна излязоха в София на втори народен митинг с искане към кабинета " Петков " за погашение на дължими суми. От Браншовата камара „ Пътища “ оповестиха, че митинги ще има в цялата страна.

В столицата се събраха служащи с плакати: " Платете ни се ", " Всеки труд се заплаща ", " Една година компенсации ", " Няма страна без пътища ", " Няма да се откажем ", " Промяната ни докара до тук ".

Към протестиращите на жълтите павета пред Народното събрание се причислиха и камиони.
Движението в региона е блокирано, а ситуацията в столицата е в допълнение усложнена от преваляванията.
Ето по какъв начин се чака да протече митингът и в други обитаеми места: В Пазарджик ще бъде затворен в 11 часа изхода за автомагистрала „ Тракия “. На това място представителите на компаниите ще стартират да се събират още в 9 часа. В Пловдив протестиращите се събират на „ Коматевско шосе “ до компания „ Юпитер метал “. Пътното платно обаче няма да бъде затворено, защото уредниците на протестните дейности не са получили позволение от Общината. Около 100 души, представители на пътно-поддържащите компании на Републиканската пътна мрежа в Смолянска област ще стачкуват на разклона за чепеларското село Проглед по пътя Смолян – Пловдив. Те ще се включат в националния митинг проведен от браншова камара „ Пътища “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР