Пътниците на полет 5865 от Екатерининбург до Анталия ще го

...
Пътниците на полет 5865 от Екатерининбург до Анталия ще го
Коментари Харесай

Руснак налетя на бой в самолета - свършила водката

Пътниците на полет 5865 от Екатерининбург до Анталия ще го помнят дълго, пишат съветски медии. В началото всичко вървяло обикновено, само че 20 минути преди кацането на борда настъпило същинско безумство. Както споделя пътничката Валентина, пийнал мъж почнал да скача на пердах на всички.


" Той пиеше водка, купена от безмитния магазин, а когато тя свърши, стартира да атакува децата и дамите, " споделя жителката на Екатерининбург. " Всичко стартира 20 минути преди кацането, когато не би трябвало да се става от седалките, а на нас ни се наложи освен да ставаме, а и да бягаме от него из целия салон. Накрая човек от екипажа благодарение на мъже измежду пасажерите съумяха да го усмирят със мощ. Пияният скандалджия до този миг съумял да докара до сълзи четири девойки и едно дете.

По думите на Валентина мъжът заплашвал с пердах и крещял, че ще взриви самолета и ще разстреля пасажерите.

Вече на турска територия скандалджията бил оставен да мине умерено през паспортния надзор, без да го задържат. Пътниците обаче написали недоволство от тяхно име и от името на самолетната компания, тъй че при завръщането си в Русия да му бъде потърсена отговорност.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР