Пътниците на обречената подводница Титаник трябваше да подпишат отказ, който

...
Пътниците на обречената подводница Титаник трябваше да подпишат отказ, който
Коментари Харесай

Катастрофа на подводницата на Титан: Трагичният отказ от подводницата на Титаник, подписани от пътниците, споменаващи смъртта 4 пъти на първата страница

Пътниците на обречената подводница Титаник трябваше да подпишат отвод, който загатва гибелта четири пъти на първата страница.

Мрачните детайлности за освобождението бяха включени в новия документален филм на Channel 5 за бедствието - The Titan Sub Disaster: Minute by Minute.

Документалният филм разкрива минута по минута по какъв начин нещастието се разпростира, в това число по какъв начин майка Кристин Дауд отстъпи мястото си на подводницата, с цел да разреши на сина си да потъне със брачна половинка си.

Беше записано, че шефът на OceanGate Стоктън Ръш се хвали с „ деформиране на разпоредбите “ при построяването му. Той сподели: „ Наруших някои правила, с цел да направя това. Въглеродните нишки и титанът... има предписание да не го вършиме. Е, аз го направих. "

Прочетете повече: Пет подвъпроса на Titan без отговор - размер на останките, остатъци от мъртви и мистериозни звуци от удари

Главният изпълнителен шеф на компанията Стоктън Ръш и четирима от неговите пасажери, в това число английският...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР