Пътниците на борда на самолета, който беше блокиран на летище

...
Пътниците на борда на самолета, който беше блокиран на летище
Коментари Харесай

Пътници разказаха за ужаса на летище "Гетуик"

Пътниците на борда на самолета, който беше блокиран на летище „ Гетуик “ в Лондон над 90 минути, били мощно обезпокоени. Повечето от тях били руснаци, които желали да се приберат в родината с самолетна компания „ Россия Еърлайнс “, оповестява „ Мирър “.
Пасажерите почнали да се усещат неспокойни, откакто служители на реда, пожарникари и парамедици ненадейно пристигнали на пистата и обкръжили машината.

Оказа се, че служащ от Дубайската национална транспортна въздушна асоциация е бил ранен. Кракът му бил прегазен от самолета.


Пасажерът Том Чапман описа, че той и другите пасажери на борда на самолета стояли в него над 90 минути и чакали да бъдат върнати на терминала.

В началото пасажерите, множеството от които руснаци, почнали да стават „ неспокойни “ поради „ всичко, което се случва “, откакто самолетът им ненадейно бил спрян от полет.

„ Хората започнаха да се усещат неспокойни. И аз се тормозих с всичко, което се случва. Бях угрижен, тъй като фамилията ми се опасяваше да пътувам по принцип, а и тук има доста спомагателна защита. Повечето пасажери са руснаци и не знам какво споделят, само че имаше паника за това какво се случва. Тръгнахме да се подготвяме за политане, само че не след дълго бяхме спрени. Накрая изключиха и моторите. Изведнъж доста коли от поддръжката на „ Гетуик “ се втурнаха на пистата “, споделя Том.


„ Имаше доста полиция, пожарни и коли за спешна помощ, както и полицейски кучета. Бяхме на самолета 90 минути “, прибавя той. Накрая им обяснили, че е имало случай със чиновник.


На фона на абсурда с отравянето на някогашния разузнавач Сергей Скрипал и последвалото изпъждане на съветски дипломати от Англия, връзките сред Москва и Лондон са извънредно обтегнати. Преди дни управляващите на Острова предизвестиха съветските жители на своя територия да бъдат бдителни за сигурността си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР