Пътниците на борда на дълго закъснял полет от Ню Йорк

...
Пътниците на борда на дълго закъснял полет от Ню Йорк
Коментари Харесай

Хаос, сблъсъци и полиция заради 7-часово закъснение на полет ВИДЕО

Пътниците на борда на дълго просрочен полет от Ню Йорк до Маями бяха подложени на голям стрес, откакто полицията на летище Дж. Ф. Кенеди беше призована да се намеси в развълнуван спор на борда, прераснал във физически конфликти.

Полетът на Delta Air Lines от интернационалното летище "Джон Ф. Кенеди " до интернационалното летище в Маями потегли от Ню Йорк със седемчасово забавяне, поради наземния личен състав, неприятно време и разногласия, подбудени от неналичието на ясна и съответна информация.

Въпреки че от компанията Delta настояват, че на клиентите са били предлагани вода, закуски и опция да вземат рейсове назад до терминала, някои пасажери изгубили самообладание и почнали да се бият.

Един пасажер с име Хуан Андрес Ахмад в туитър е документирал прекарването след четвъртия час на закъснението. В първите си два туита недоволният пасажер твърдеше, че капитанът не знае какво се случва и че стюардесите са чакали два часа, преди да предложат вода на пасажерите, написа БГНЕС. По-късно журналистката Глена Милберг туитира фрагменти, показващи равнището на комплициране и изтощение измежду пасажерите и екипажа.

В края на клипа се вижда жена и нейният наследник да напущат самолета, с цел да "поемат въздух “ на фона на настъпилия безпорядък. Ейми Райли, друга пътничка, удостовери, че въпреки от Delta да им предложили опцията да изоставен, не им била дадена информация за това по кое време могат да пререзервират пътуването си, в случай че слязат от самолета.

Освен това, чекираните пътни чанти към този момент били на път за Маями. Полетът, в началото плануван да кацне към 19:14 ч. в Маями се приземил в слънчевия щат седем часа и 14 минути по-късно.

????????A small sample of the increasing chaos happening right now aboard Miami -bound Delta 2385.
It’s sitting on the tarmac at JFK for 8hrs now (!)... passengers kept onboard with no clear info and now armed officers responding to a fight...@Delta? Response? pic.twitter.com/UgHhmGMJ59
— Glenna Milberg (@GlennaWPLG) 16 август 2019 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР