Пътниците, използващи летището в германския град Франкфурт, трябва да се

...
Пътниците, използващи летището в германския град Франкфурт, трябва да се
Коментари Харесай

Бомба от Втората световна война отлага полети на летището във Франкфурт

Пътниците, употребяващи летището в немския град Франкфурт, би трябвало да се приготвят за възможни отлагания на полети , като някои направления ще бъдат изменени, до момента в който инженери обезвреждат бомба от Втората международна война . Това оповестиха от компанията концесионер на летището " Фрапорт ", представени от " Ройтерс ".

На пасажерите се предлага да се съветват с самолетните компании си и да ревизират уеб страницата и мобилното приложение на летището преди планувани пътувания от и за летището за информация за отлагания и закъснения на полети.

От " Фрапорт " прецизираха, че степента на нарушение на естествената работа на летището ще зависи и от времето, което дефинира каква еластичност има то за отклонение на полетите.

Очаква се проблемите към летището да обиден и публичния превоз.

Около 16 500 души, живеещи в радиус от километър от мястото, където е открита бомбата, покрай централата на Европейската централна банка в източната част на града, ще бъдат евакуирани , до момента в който инженерите обезвредят 500-килограмовата бомба , показаха от локалната полиция.

Летището във Франкфурт, през което минават към 68 млн. пасажери годишно, се намира на към 14 км източно от мястото на бомбата.

Бомбата е била открита на строителна площадка, което е постоянно срещано събитие в градове в Германия, които са били подложени на продължителни бомбардировки от съдружниците, сражаващи се против нацистката тирания на Хитлер.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР