Пътници от автобус по маршрута Бургас-Приморско преживяха кошмарно пътуване заради

...
Пътници от автобус по маршрута Бургас-Приморско преживяха кошмарно пътуване заради
Коментари Харесай

Пътници от автобус Бургас-Приморско преживяха най-кошмарното си пътуване в адската жега

Пътници от рейс по маршрута Бургас-Приморско претърпяха кошмарно пътешестване поради липса на климатик и обикновено отношение от водача. Те били принудени да изтърпят 50 минути без климатик при 34 градуса. В транспортното средство даже е имало и правостоящи, само че нито един от пасажерите не е получили билет за платената услуга. Това сигнализира пътничка, представена от " Флагман ". Хората даже не са разбрали коя е компанията транспортьор, само че са съумели да снимат регистрационния номер на транспортното средство.

Хората се питат редно ли е в най-големите жеги рейсовете за курортите ни да са в това положение и по какъв начин ще накараме туристите, един път претърпели сходно пътешестване, да се върнат още веднъж тук, изключително чужденците.

Ето какво споделя изтормозената жена в сигнала си, оповестен без редакторска интервенция:

Искам да споделя с вас едно извънредно тежко пътешестване, което стартира от Бургаската централна автогара, продължи към 50 минути и завърши на автогарата в Приморско.

При качване ни взимаха на мен, вуйна ми, братовчедка ми, както и на всички останали пасажери по 7 лв. до Приморско и 8 лв. до Китен.

Попитахме за билети, само че такива не получихме, тъй като водачът се направи на ням.
След което мини-буса се изпълни, даже със шест правостоящи. В 12.00 часа на обяд температурата на открито беше към 34 градуса, а вътре в рейса може би 44 градуса. Помолихме за климатик, отговорът беше " няма климатик ". Потта от лицата на хората се стичаше по земята, като дъждовни капки.

Прозорецът беше отворен за 20 минути, затвори се тъй като една жена сподели, че и духа в главата.
След цели 50 мъчителни минути в мини-буса пристигнахме в Приморско.

Леля ми помоли още един път за билет, отговорът беше " имам вътре билети ще ви дам ".
Получихме три билета (без дата, без час) единствено с цена 7 лв..



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР