Пътните машини щадят въздуха от замърсяване“Швейцарското ножче на багерите е

...
Пътните машини щадят въздуха от замърсяване“Швейцарското ножче на багерите е
Коментари Харесай

Показват швейцарското ножче на багерите

Пътните машини щадят въздуха от замърсяване


“Швейцарското ножче на багерите ” е една от атракциите на Международния механически панаир, чието 74-то издание стартира през вчерашния ден в Пловдив. Става дума за екскаватор, на който тъкмо както от швейцарското ножче изскачат ножички, пилички, тирбушони и т. н. може да се инсталират всевъзможни “приставки ” за градски поправки. “Имаш чук на багера, само че в случай че има наводняване, може да се инсталира помпа, както може да се постави всевъзможен различен инструмент. Ако една община може да си разреши единствено една машина, тази би трябвало е ”, изясни представителят на британската компания производител Диян Петров.

Строителна техника от ново потомство заема огромна част от изложбените площи. Новите машини за пътно и градско строителство са хибридни или единствено на ток, което ги прави изключително подобаващи за работа в обитаемоте места, тъй като се икономисва замърсяването с нездравословни излъчвания.

По традиция максимален брой гости притегля автосалонът. Тази година на панаира премиера вършат 7 коли, които клиентите могат да видят за първи път у нас.

Сред тях е фейслифтът на Honda HR-V. Колата е с усъвършенстван бензинов мотор, още по-богато съоръжение и обновен дизайн. Първият предопределен за Европейския съюз 7-местен SUV на японската марка Lexus също се демонстрира за първи път. “Всички нови коли ще се оферират по време на панаира с феноменални отстъпки ”, разгласи Ивайло Жеглов, уредник на автосалона, който т. година носи наименованието “Ауто сити Пловдив ”.

Десет са профилираните изложения по време на панаира. Отново най-големи са “Машиностроене ” и “Стройтех ”, защото показват доста необятен кръг произведения с приложение и в промишлеността, и в бита. Съществено нарастване на броя на компаниите означават изложбите “Елтех ” и “Енеко ” – надлежно с 36% и 23%. През последните години скорост набира и изложбата “Акватех ”, тъй като казусът за чистотата на водата става все по-голям за обществото, а тя демонстрира решения за предприятията, за общините и за дома.

Участниците тази година са над 550 от 35 страни. До 29-ти септември се чака панаира да посетят близо 30 000 посетители. Изложбите са отворени всеки ден сред 9 и 18 часа, а в събота ще затворят в 14 часа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР