Пътните камери за скорост са трън в петата на шофьорите

...
Пътните камери за скорост са трън в петата на шофьорите
Коментари Харесай

Шофьор паркира пред полицейски бус, закри камерата ВИДЕО

Пътните камери за скорост са " бодил в петата " на водачите у нас и в чужбина. А от време на време водачите са решeни да попречат на устройствата на служителите на реда непременно. Следващата история е точно такава.

Моторист снима мъж, който щастливо седял на покрива на своя автомобил, закривайки с гърба си камерата на полицейски бус.

Случката е от Мейдстън, Англия. Необичайната обстановка е снимана от Денис Ричърдсън, който я споделя в ТикТок. В обществената мрежа постъпката на британеца, който пречел на локалните пътни служители на реда, се радва на нечуван интерес, а реакциите са изкчючително положителни.

Видеото демонстрира сив " Нисан ", паркиран пред полицейски бус. На покрива на лекия автомобил се е разположил мъж с шапка, който осуетивя опитите на чиновниците на реда да снимат нарушаванията на скоростта.

“Този човек заслужава медал”, гласи един от мненията за случката в мрежата.



“Чувал съм, че хора паркират тирове и коли пред камерите, с цел да ги блокират. Но този човек, просто си седеше на покрива и махаше другарски на всяка кола, която минаваше”, споделя създателят на клипа.

Говорителят на локалната полиция удостоверява за случая. Той разкрива, че служителите на реда приказва с мъжа, а след това той се отдръпнал без да основава повече проблеми. За дейностите си британецът не бил санкциониран.

Това надалеч не е първата обстановка, в която жители саботират камери на английския КАТ.

През 2021 година пенсионер бил гробен с цели 400 паунда тъй като пречил на “скъпите снимки” цели 12 пъти.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР