Пътник на Райнеър“ успя да измисли хитър начин да прецака

...
Пътник на Райнеър“ успя да измисли хитър начин да прецака
Коментари Харесай

Пътник на Райнеър намери хитър начин да спести от ръчен багаж

Пътник на „ Райнеър “ съумя да измисли остроумен метод да прецака компанията и нейната нова политика за облагане на такси на ръчния багаж. И съумя да го направи по в действителност моден метод. Лий Кимино, на 30, запазил полет до Белфаст за разходка през уикенда, само че схванал, че тази разходка ще му излезе много солена единствено поради една дребна чанта, написа " Новини Лондон ".
 

Считано от 1 ноември, компанията накара своите клиенти да си заплащат даже за ръчния багаж. За да избегне този противен миг, съобразителният юноша тръгнал на път с много дебело палто, под което скрил всичките си такъми. „ Обичам „ Райнеър “ и обичам да хвърча с тях. Винаги си съблюдават графика, само че тези промени не са ми приятни. Не ми се заплащат осем паунда “, разяснява мъжът, който се занимава с отдаване на квартири чартърен.

В подготвяне за своя рожден ден, който да чества в Белфаст, Кимино си взел дебело палто и покрил няколко чифта панталони, тениски и тоалетни такъми, както и долни дрехи, посредством особено направени за задачата дълбоки джобове. Идеята била да се помести всичко.


 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР