Пътник на круизния кораб Diamond Princess с британско гражданство почина,

...
Пътник на круизния кораб Diamond Princess с британско гражданство почина,
Коментари Харесай

Първа жертва на коронавируса във Великобритания

Пътник на круизния транспортен съд „ Diamond Princess ” с английско поданство умря, откакто е бил инфектиран с новия ковид COVID-19. Това беше доказано от японското министерство на опазването на здравето, написа английският вестник London Evening Standard.
Починалият британец не е бил разпознат и от министерството не оповестиха повече елементи за случай. Това е шестият смъртен случай на кораба, който беше подложен под карантина, откакто се откри, че има голям брой случаи на инфектирани с вируса по-рано този месец.
„ Подкрепяме фамилията на английския мъж, който е умрял в Япония и сме в контакт с локалните управляващи. Нашите съболезнования и мисли са със фамилията му в тези сложни времена “, се споделя в известие на формален представител на външното министерство на Англия.
По-рано от министерството оповестиха, че има британец на борда на кораба, който се намира в доста тежко положение.
„ Външното министерство поддържа фамилията на английски мъж, който е в доста неприятно положение и е бил пасажер на борда на „ Diamond Princess ”, съобщи заместник-министърът на опазването на здравето на Англия Джо Чърчил.
Информацията идва, откакто общият брой на инфектираните с ковид във Англия се увеличи до 19 души, в това число един инфектиран в Уелс. На кораба има 705 души, инфектирани с вируса, от общо към 3700 души екипаж и пасажери. На борда имаше общо четирима британци към този миг, напомня " Фокус ".
Всичко за ковид следете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР