Пътничка в самолет, пътуващ по маршрута Анталия – Киев, отвори

...
Пътничка в самолет, пътуващ по маршрута Анталия – Киев, отвори
Коментари Харесай

Безумно ВИДЕО от крилото на самолет изправи косите на всички

Пътничка в аероплан, пътуващ по маршрута Анталия – Киев, отвори спешния излаз и се разноски по крилото на самолета, заяви компания „ Международни авиолинии на Украйна “. Жената е била трезва, а самолетната компания я включи в „ черния лист “ с пасажерите, на които ще им бъдат отказвани всевъзможни услуги от страна на тази компания.

В известието се споделя, че след прекъсването на самолета на излаз № 11 на терминал D пътничка от автобус PS6212 Анталия-Киев е отворила без позволение спешния излаз на самолета и е излязла на крилото.

Жената се е прибирала от отмора дружно със брачна половинка и децата си.

Командирът на полета в сходство с инструкциите, е уведомил неотложно службата за авиационна сигурност, граничната работа, полицията и медицинския пункт на летище „ Бориспол “.

Полицаите и лекарите се пробвали да изяснят повода за тази постъпка, само че не получили съответен отговор. Установено е, че дамата не е била под въздействието на алкохол или наркотични субстанции.

Видео от случая е било снимано от други пасажери и е оповестено в Youtube.

Курьезный случай в аэропорту Борисполь 31 августа с самолетом МАУ. После прилета из Антальи пассажирка открыла аварийный выход и решила прогуляться по крылу
— Avianews.com (@avianewscom)
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР