Пътничка в самолет на "Еър Канада" заспа и се събуди

...
Пътничка в самолет на "Еър Канада" заспа и се събуди
Коментари Харесай

Жена се събуди в паркиран самолет, екипажът я е забравил

Пътничка в аероплан на "Еър Канада " заспа и се разсъни сама в цялостна мрачевина в имобилен аероплан, явно забравена от екипажа, заяви Агенция Франс Прес.

"Помислих си, че сънувам призрачен сън, съществено, по какъв начин би могло да се случи такова нещо " - споделя Тифани Хадиш във видео, споделено от нейна другарка на страницата на самолетната компания във Facebook.

Тифани се свързва за малко с другар по мобилния си телефон, преди батерията му да се изчерпи. Тя не съумява да го зареди, тъй като в самолета, изтеглен отвън пистата на летище "Пиърсън " в Торонто, е прекратено електричеството. Тя обаче намира спешна лампа в кабината и отваря една от вратите на самолета, само че от земята я разделят 15 м.

С лампата Тифани съумява да притегли вниманието на водач на камионетка. Той я вижда да седи на ръба на вратата, с крайници висящи във въздуха.

Авиокомпанията "Еър Канада " се е извинила за случая, станал при започване на юни, и е уверила, че води следствие. Тифани Адамс обаче продължава да сънува кошмари.

Air Canada: Woman wakes up alone on dark, parked plane https://t.co/YeoANDZIzZ
— BBC News (World) (@BBCWorld) June 23, 2019
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР