Пътнически влак на американската държавна жп компания Амтрак е дерайлирал

...
Пътнически влак на американската държавна жп компания Амтрак е дерайлирал
Коментари Харесай

Влак дерайлира от мост и падна върху магистрала в САЩ

Пътнически трен на американската държавна жп компания " Амтрак " е дерайлирал на мост, минаващ над основната автомагистрала в град Дюпон, щата Вашингтон, тази заран американско време, блокирайки всички южни платна на автомагистралата и предизвиквайки масирана реакция от страна на незабавните служби, оповестява локалните управляващи, представени от американските медии.

От " Амтрак " са удостоверили, че техен трен е забъркан в случай, само че не са дали повече информация.

Част от влака е паднал на автомагистралата към 17:30 часа българско време, като към този момент се оповестява за няколко ранени . Местните медии към този момент не разполагат с повече информация за пострадванията и тяхната степен. Засега не се оповестява за смъртни случаи.

Според някои медии обаче може да има " голям брой жертви ". Във влака е имало 75 пасажери.

Снимки от мястото демонстрират, че влакът е паднал от моста на автомагистралата, минаваща под него. Единият вагон е затиснал различен. Вагоните са затиснали и коли, само че в колите няма жертви.

Шофьорите са предизвестени да заобикалят региона.

От Националния съвет по сигурност на превоза обявиха в " Туитър ", че събират информация за случая.

Дерайлирането се случва в първия ден, в който влаковете на " Амтрак " са почнали да употребяват ново трасе сред градовете Такома и Олимпия, част от план за понижаване на времето за пътешестване. Засега не е ясно дали случаят е обвързван с новия маршрут.

JUST-IN: Injuries & casualties reported, exact numbers to be revealed soon – police https://t.co/jgFRfzaHQz pic.twitter.com/xxhfJznI4T
— RT (@RT_com) December 18, 2017
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР