Пътнически самолет Airbus A320 на Уралските авиолинии, излетял от руската

...
Пътнически самолет Airbus A320 на Уралските авиолинии, излетял от руската
Коментари Харесай

Пътнически самолет кацна аварийно на летище Домодедово в Москва

Пътнически аероплан Airbus A320 на " Уралските авиолинии ", изхвърчал от съветската столица Москва за френския град Бордо, е направил спешно кацане на летище " Домодедово " болести техническа нередовност, оповестяват съветските медии.

" Възникна техническа нередовност в самолета. За да се подсигурява сигурността, командирът на въздухоплавателното средство взе решение да се върне на летището на политане ", прецизираха от съветската самолетна компания.

" Боинг " 737 кацна изключително на летище " Внуково "

Датчиците са алармирали за разхерметизиране на машината

От " Уралските авиолинии " прибавиха, че за пасажерите от този полет са обезпечили авариен аероплан.

По-рано " РИА Новости " заяви, базирайки се на неназован представител на службите за незабавна помощ, че решението за връщането в Домодедово е било взето, тъй като се задействал сензор, показващ нередовност на шасито .

От пресслужбата на летището показаха, че самолетът се е приземил наред в 14:40 часа московско време (съвпада с българското), като няма потърпевши .

Вниманието към сходни произшествия е приковано след нещастието на друго московско летище - " Шереметиево ", където на 5 май 41 души починаха след спешно кацане на аероплан Sukhoi Superjet 100.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР