Пътни строители от най-голямата фирма в бранша в Хасковска област

...
Пътни строители от най-голямата фирма в бранша в Хасковска област
Коментари Харесай

Пътни строители излязоха на протест на пътя Хасково-Димитровград

Пътни строители от най-голямата компания в сектора в Хасковска област - " АБ ", излязоха на митинг на шосето Хасково-Димитровград.

Около 30 души от личния състав и близо 20 машини се събраха в 9:00 часа на разклона за село Крепост . Техниката предприе няколко обиколки на трасето, от кръговото кръстовище до завода на " Язаки " до пътния възел с автомагистрала " Марица ", като за малко блокира изходите към аутобана.

Протестиращите пробваха да излязат на платната на четирилентовия път, само че бяха възпрени от органите на реда. Дружеството ни има да взема към 40 милиона лв., които са направени още предходната година и средствата ни се дължат.

" Допълнително не са ни разплатени към 5 милиона лв. за зимната поддръжка ", сподели техническият началник Илия Велев. Засега единствено слушаме обещания, сподели той и добави, че доста мъчно би се събрал още веднъж колектив, в случай че хората останат без работа.

Преди седмица шефът на сдружението Тенчо Пасков заяви, че следва редуциране на над 50 на 100 от личния състав - към 170 служащи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР