Пътни полицаи от Видин гостуваха на ученици от местната езикова

...
Пътни полицаи от Видин гостуваха на ученици от местната езикова
Коментари Харесай

Ченгета показваха на ученици какво е да караш пиян и дрогиран

Пътни служители на реда от Видин гостуваха на възпитаници от локалната езикова гимназия. Униформените поддържаха локална самодейност в навечерието на 18 ноември - Световния ден за възпоменание на жертвите при произшествия.
Видинските уредници на самодейността – Народно читалище „ Светъл ден 2009 “, РУО, бранш „ Пътна полиция “ и ГПЧЕ “Йордан Радичков “, бяха подготвили атрактивни занимания за учениците от 11 клас.
Гимназистите участваха в симулация на шофиране след приложимост на алкохол или опиати.
Началникът на бранш „ Пътна полиция “ основен контрольор Владимир Герасимов и екип от двама пътни служители на реда демонстрираха по какъв начин се вършат проби на водачите с механически средства за съществуване на алкохол или опиати и срещнаха учениците с дейностите, които подхващат при контролни инспекции по пътищата в района.
ОД Министерство на вътрешните работи – Видин поддържа всяка превантивна самодейност по пътна сигурност в района, обвързвана с повишение на информираността на дребни и огромни, и фокусираща вниманието на всички към задължението да съблюдават разпоредбите на пътя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР