Пътни експерти и представители на Столичната община направиха проверка на

...
Пътни експерти и представители на Столичната община направиха проверка на
Коментари Харесай

Срещу войната на пътя: Експеримент на мястото на фаталната катастрофа на бул. „Сливница“

Пътни специалисти и представители на Столичната община направиха инспекция на мястото на съдбовната злополука на бул. Сливница. За шеста поредна вечер десетки хора излязоха на мястото на жестоката злополука, при която починаха 22-годишният Явор и 24-годишната му другарка Ани.

Исканията остават непроменени. А точно – незабавни ограничения против войната по пътя.

Снимка: bTV

В 9 без 15 вечерта специалисти от Европейския център за транспортни политики започнаха инспекция. На място имаше и представители на общината.

От Министерство на вътрешните работи отказваха да спрат придвижването, макар заповед на кмета на Следствен отдел към окръжна прокуратура

Целта – да се ревизира маркировката, съществуването на задоволително и верни пътни знаци, светлоотразителността им и осветлението на булеварда. В идващите седмици по булеварда ще бъдат направени и промени.

„ Едното е да се сложи бариера в част от пътното платно, ще има мантинели и след това бетонни загради като тунела в „ Люлин “. Също се плануват трудности на пътя в локалните “, сподели Дончо Барбалов, зам.-кмет, „ Транспорт и градска подвижност “.

Исканията остават същите - незабавни ограничения против войната на пътя

Експертите са безапелационни –проверката не е част от следствието на съдбовната злополука.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР