Пътна полиция - Враца обяви резултатите от проведената за периода

...
Пътна полиция - Враца обяви резултатите от проведената за периода
Коментари Харесай

Катаджии пресякоха близо 600 нарушения във Врачанско

Пътна полиция - Враца разгласи резултатите от извършената за интервала от 18 до 22 юни акция на КАТ. Общият брой на откритите нарушавания е 592, като са тествани 719 автомобила и 1 166 индивида. Съставени са 104 акта и 282 фиша по Закона за придвижване по пътищата.
Заснети са 118 водачи, които са минали около камерите на КАТ с превишена скорост. Връчени са още 31 електронни фиша за минал интервал.
Заловени са 3-ма водачи, седнали зад кормилото в нетрезво положение. Спипаните неправоспособни водачи са 12, а трима са управлявали коли без регистрация. Петима мотористи са засечени да карат без защитни каски.
На мушката на катаджиите попадали освен водачите на коли.
Целите на интервенцията бяха: засилен надзор върху скоростта, недееспособност, използването на предпазните колани и детските предпазни системи, отнемането на преимущество на пешеходци на пешеходни пътеки, видимостта на регистрационните табели на моторните транспортни средства, потреблението на защитните каски.
Полицейските екипи работиха на сектори с въведена краткотрайна организация на пътя, както и по местата със засилен трафик.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР