Пътищата в Русе и региона са проходими при зимни условия

...
Пътищата в Русе и региона са проходими при зимни условия
Коментари Харесай

Пътищата в Русе са проходими при зимни условия

Пътищата в Русе и района са проходими при зимни условия и се почистват навреме, съобщи за Българска национална телевизия регионалният шеф Галин Григоров. Той увери, че всички машини на снегопочистващите компании са на открито и работят. За да се подкрепи работата им от Агенция " Пътна инфраструктура " оповестиха, че се лимитира придвижването на камиони над 12 тона в региона. Григоров добави, че е в непрекъснат контакт с всички институции, имащи отношение по казуса и при нужда е в подготвеност да свика спешен щаб.

Русе

Проливният дъжд, които се изсипваше в Русе още от следобедните часове, стартира да се трансформира в сняг едвам след 19:30 ч. За броени минути обаче снежната завивка стартира да нараства.

Все отново екипът на Българска национална телевизия се увери, че към този момент са излезли снегорини, които почистват входно-изходните артерии на Русе и главните булеварди и улици на града. От Община Русе оповестиха, че предпочитано се вземат ограничения и против заледяванията посредством осоляване на пътните сектори, спирките на градския превоз, тротоарите и пешеходните зони.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР