Пътищата в Пазарджишко са мокри, в планинските части – заснежени,

...
Пътищата в Пазарджишко са мокри, в планинските части – заснежени,
Коментари Харесай

Два участъка затворени за товарни коли, селища без ток в...

Пътищата в Пазарджишко са мокри, в планинските елементи – заснежени, осведомят от Областното пътно ръководство. В два сектора е неразрешено прекосяването на товарни коли, както и с прикачени ремаркета и полуремаркета. Това са Батак-Доспат и Велинград-Сърница. Ограничението е в действие до 24,00 часа в неделя.

24 машини са били на терен тази нощ. Към момента са прибрани, само че в подготвеност.

Движението по пътя Дюлево-Стрелча продължава да е единствено в една лента поради проваляне на част от дясното платно.

В Родопската част на региона има заплаха от падащи камъни по пътищата Пещера-Батак-Широка поляна, Варвара-Гара Костандово и Белово-Юндола.

На автомагистрала " Тракия " се задържа и през днешния ден падналата гъста мъгла. Видимостта е 50 метра.

С прекратено електрозахранване са селища в общините Сърница, Велинград и Батак. Проблеми има в Сърница, велинградските села Грашево, Пашово, Света Петка, Цветино, Биркова и Кръстава в община Велинград, селата Нова махала и Фотиново в община Батак, както и местностите Беглика, Юндола и Куртово. Екипи на ЕVN работят за премахване на повредите, само че не предвиждат по кое време обстановката ще се възстановява.

Снежната завивка в Батак е към 20 см, във Велинград и Сърница – над 70 см. Обстановката е спокойна, в планинските курорти, където има още повече сняг, даже се радват на посетители.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР