Пътищата са почистени и проходими. Високопланинските проходи са отворени за

...
Пътищата са почистени и проходими. Високопланинските проходи са отворени за
Коментари Харесай

МВР: Пътищата са проходими, срещаме разбиране от гражданите на КПП-тата

Пътищата са почистени и проходими. Високопланинските проходи са отворени за придвижване и са проходими при зимни условия, разгласи на брифинг контрольор Лъчезар Близнаков от " Пътна полиция ", оповестява Novini.bg.

Най-сериозни са нещата в Североизточна България, където с изключение на снегът, има доста мощни пориви на вятър. Там се постанова поетапно затваряне на пътищата за разчистване, добави той.

Инсп Близнаков заяви, че към този момент няма санкционирани за нарушение на ограниченията на КПП-та. Срещаме схващане от жителите, уточни той..

По-рано през днешния ден от Агенция " Пътна инфраструктура " оповестиха, че близо 600 машини обработват пътните настилки, с цел да се обезпечи безвредно пътешестване на водачите в регионите с продължаващи повече от денонощие снеговалежи. Съоръженията и настилките се обработват превантивно против обледяване, където има предпоставки за хлъзгавост и заледявания.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР