Пътищата на Левски и Хали Тиам изглежда ще се разделят

...
Пътищата на Левски и Хали Тиам изглежда ще се разделят
Коментари Харесай

Левски изпуска основен футболист по глупав начин

Пътищата на Левски и Хали Тиам наподобява ще се разделят през лятото. Тогава изтича договорът на сенегалеца с клуба. От “Герена” държаха да удължат съглашението и няколко пъти водиха диалози с сътрудника на играча, само че те не доведоха до резултат. 26-годишният отбранителен халф по този начин и не склони да преподпише. От клуба му бяха сложили краен период да реши дали приема офертата до заминаването на отбора за Турция, написа „ Тема Спорт “.

Лагерът започва в понеделник, а парафиран договор за момента няма. Това съвсем несъмнено значи, че след края на акцията Тиам ще си тръгне като свободен сътрудник, като Левски няма да получи нищо за правата му. Тиам дойде в Левски през 2018 година по гледище на Делио Роси. Той незабавно се трансформира в закрепостен титуляр. До момента е изиграл 65 мача във всички шампионати, в които е отбелязал и 5 гола.

В състава на Левски има още двама играчи, които са в обстановката на сенегалеца. Това са португалецът Филипе Нашименто и Мартин Райнов. Очаква се първият също да си тръгне през лятото. По време на лагера в Сандански пък Райнов бе употребен като централен бранител - заместваше отсъстващия заради задължения с националния тим Холмар Ейолфсон. Той може да получи тази роля и напролет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР