Пътищата на Жерсон Кабрал и Левски може да се разделят

...
Пътищата на Жерсон Кабрал и Левски може да се разделят
Коментари Харесай

Кабрал пред раздяла с Левски

Пътищата на Жерсон Кабрал и Левски може да се разделят през лятото. Причината е, че холандецът не съумява да завоюва доверието на треньора Делио Роси. Фланговият нападател освен, че не може да се пребори за титулярно място, само че в мача с Лудогорец даже не попадна в групата. При това Кабрал не бе контузен.

27-годишният футболист дойде след началото на акцията, като за последно бе носил екипа на Спарта (Ротердам). Той бе утвърден от Делио Роси. До момента Кабрал е записал 17 мача в Първа лига, като в тях не е съумял да се разпише. Той стартира в стартовата единайсеторка 6 пъти, като в нито един случай не остана до края на дуела. За последно бе титуляр при равенството 1:1 против Етър на “Герена”, само че бе сменен на почивката.

За Купата на България Кабрал е изиграл 3 срещи - не бе на терена само в първия полуфинал с ЦСКА-София. В тях той записа и единствения си гол с фланелката ан “сините - при 2:0 с Дунав в Русе.

От Кабрал се очакваше доста повече. Той е братовчед на някогашната звезда на “сините” Гари Родригес, само че по този начин и не съумя да се приближи до показаното от актуалното крило на турския гранд Галатасарай. Самият Жерсон също не е удовлетворен от дребното игрово време, което получава и ще потърси смяна в кариерата си през идната акция.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР