Пътешествениците, които идват в Русе с круизните кораби, утъпкват пътеки,

...
Пътешествениците, които идват в Русе с круизните кораби, утъпкват пътеки,
Коментари Харесай

Ивановските скални църкви в Русенско привличат туристи

Пътешествениците, които идват в Русе с круизните кораби, утъпкват пътеки, които са десетилетни и демонстрират една резистентност - и в практиките, и в желанията, сподели в изявление за Българска телеграфна агенция шефът на Русенския исторически музей проф. Николай Ненов.

Той изясни, че огромна част от опциите за туризъм се избират първо от уредниците, от туроператорите, а от този избор туристите могат да създадат следващ подобен.

" Пътешествениците по корабите нямат визия за цялата палитра от културно завещание на район Русе. Надявам се въпреки всичко и с наша помощ изборът, до който доближават, да е до по-представителни обекти. Естествено, отличават се Ивановските скални църкви, които са включени от ЮНЕСКО в листата на международното културно завещание ", споделя шефът на музея.

Сред желанията на туристите от корабите попада и Средновековният град Червен.

" Преди време имаше засилен интерес към Пантеона на възрожденците. Устойчив е ползата към Къщата на Калиопа. В последните една-две години някои от туроператорите се пробват да оферират и Екомузея с аквариум, където към този момент има визити, макар че броят на туристите не е толкоз огромен ", споделя Ненов.

По думите му Историческият музей е едно от местата, където пасажерите от круизните кораби от съвсем десетилетие участват.

Има и обособени туристи, които посещават римската цитадела Сексагинта Приста.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР