Пътешественик получи обслужване като в частен джет, след като за

...
Пътешественик получи обслужване като в частен джет, след като за
Коментари Харесай

Мъж се оказа единственият пътник в самолета и преживя нещо неописуемо

Пътешественик получи обслужване като в частен джет, откакто за негова изненада се оказал единственият пасажер в самолета. Винсент Пеоне пътувал с Delta Air Lines до Солт Лейк Сити, когато схванал, че е единственият посетител на борда.

Пеоне, който е кино режисьор, описа пред „ Вашингтон Поуст “, че евентуално се е получило по този начин, тъй като полетът е бил с променено разписание, написа pochivka.blitz.bg.



Той самият направи компилация от удивителното си прекарване и го показа в обществените мрежи.

Клипът стартира на гейта за качване на самолета, където наземният екипаж афишира: „ Ще бъде ли по този начин общителен единственият пътник на този полет да се качи на борда “, след което го викат по име.



Той е следван на почетно разстояние от член на екипажа. След като влиза вътре, той следи по какъв начин хората от наземния личен състав товарят чували с пясък в машината, с цел да прибавят тегло в празния аероплан.

След това Пеоне получава персонализиран инструктаж за сигурност. Стюардесата афишира по микрофона: „ Добър вечер, сър, и добре пристигнали на борда. Нямаме самообладание да се погрижим за вас през днешния ден ".



Пеоне даже съумял да се срещне с водачите, да им стисне ръцете и да им благодари за това, че са го откарали.

35-годишният режисьор изяснява, че въпреки полетът да коства към 30 000 $ на компанията, от които тя ще си върне парите единствено за един пасажер, самолетът е трябвало да вземе назад пасажери от Солт Лейк Сити. Това е повода, заради която той излетява, макар че е съвсем празен.

По-късно мъжът споделя, че от екипажа с наслада взели участие в неговото видео.



В обществените мрежи хората полудяха към тази преживелица. А други пък останаха мощно впечатлени от „ горещия водач “.

От самолетната компания Делта също излязоха със собствен коментар в Туитър. „ Здравей, Винсент. Това наподобява като ужасно прекарване. Благодарим ти, че му даде публичност и откровено оценяваме това, че си избрал Делта “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР