Патентното ведомство организира срещи в страната с представители на малкия

...
Патентното ведомство организира срещи в страната с представители на малкия
Коментари Харесай

Патентното ведомство организира разяснителни срещи в Пловдив

Патентното ведомство провежда срещи в страната с представители на дребния и междинен бизнес, по време на които специалисти ще срещнат участниците с изгодите, опциите и процедурите за регистрация на марки и дизайни на национално равнище и за територията на Европейския съюз.
Срещата в Пловдив ще се организира на 3 октомври в хотел " Парк - хотел Пловдив ", в зала " Пълдин 1 ", от 9:00 - 13:00 часа. Входът е свободен, регистрацията ще се прави от 9ч. във фоайето на съответния хотел. Участниците могат да се записват и по електронен път.

Ще се показват и новостите в работата, както и общите практики със Службата на Европейски Съюз за интелектуална благосъстоятелност (EIUPO).

Експертите ще създадат проява на електронните услуги, предлагани от Патентното ведомство и от EUIPO, и ще дават отговор на въпроси на присъстващите.

Срещите се провеждат от Патентно ведомство на Република България, взаимно с EUIPO, в осъществяване на Програмата на EUIPO за техническо съдействие с националните ведомства на страните - членки на Европейски Съюз.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР