Пътен експерт предупреди, че 57-часовото затваряне на M25 този уикенд

...
Пътен експерт предупреди, че 57-часовото затваряне на M25 този уикенд
Коментари Харесай

Шофьорите на M25 са изправени пред „най-голямото задръстване някога“, тъй като 57-часовото затваряне предизвиква хаос на най-натоварената магистрала в Обединеното кралство

Пътен специалист предизвести, че 57-часовото затваряне на M25 този уикенд може да докара до „ най-голямото запушване в миналото ".

Националните автомагистрали взеха решение да затворят лондонския околовръстен път M25 за невиждан интервал от време. На водачите се споделя да заобикалят сектора от пет благи от автомагистралата в Съри сред кръстовища 10 и 11, защото ще бъде затворен и в двете направления от 21:00 часа в петък до 6:00 часа в понеделник.

Това е първият път, когато всички ленти на автомагистралата са планувани за затваряне от отварянето й през 1986 година, като главната цел е да се разшири посредством прибавяне на още ленти. Бивш началник на екипа за пътно обмисляне на държавното управление на Обединеното кралство обаче мощно подлага на критика проекта, като сподели, че той освен ще провокира безпорядък в трафика, само че и ще бъде безсмислена задача.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Amazon афишира ликвидация на Spring Deal Days 2024 – ето какво знаем и покупко-продажбите, които можете да очаквате

Майкъл Днес, който назовава себе си „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР