Пъстроцветието на Панчо Малезанов нахлу в галерия Арсенал оф Арт.

...
Пъстроцветието на Панчо Малезанов нахлу в галерия Арсенал оф Арт.
Коментари Харесай

Панчо Малезанов представя изложбата Жега в Капана

Пъстроцветието на Панчо Малезанов нахлу в изложба " Арсенал оф Арт ". " Жега в Капана " - по този начин създателят е озаглавил цветната си експозиция, особено готова за тази изложба.

Пловдив

Експлозия от цветове - това са картините на Панчо Малезанов, които ни повеждат към приказни градове, към синьо-розово-оранжеви гори, към причудливи ретро коли и екзотични птици и животни.

Това благосъстояние на багри и този толкоз характерен за създателя нюанс кара фена да се усмихне И до момента в който публиката преглежда пъстрия и необикновен свят, художникът довършва последната си картина, която е нарекъл " Гравитация ".
Панчо Малезанов, художник: Ще я доправям до момента в който съм в Пловдив. Това е магията на тази картина, че тя и сега може да се одобри за подготвена. Аз имам пълзящ план да я довърша, само че особеното е че и сега ми стои съвсем подготвена. Защо се назовава " Гравитация "? Рисувам черти с акрилна багра в разнообразни цветове, църкам и то се стича. Гравитацията работи вместо мен.
" Жега в Капана " е третата независима галерия на Панчо Малезанов в Пловдив. А след " Жега " -та, дали да чакаме и " Студ в Капана ", ще разберем по Коледа
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР