Пастор на църква в източната част на американския щат Тексас

...
Пастор на църква в източната част на американския щат Тексас
Коментари Харесай

Кървава стрелба в църква в Тексас СНИМКИ

Пастор на черква в източната част на американския щат Тексас е бил погубен, а двама души са ранени при пукотевица. Нападателят е арестуван, оповестяват локалните управляващи.

Полицията е съобщила, че стрелбата е станала в неделя в методистка черква в региона на град Уинона. Според думите на шериф Лари Смит, всичко се е случило, когато пасторът и брачната половинка му, както и още няколко души са пристигнали в църквата, оповестява KLTV.

Когато свещеникът отворил вратата на тоалетната в храма, той видял, че там се крие мъж. Този мъж, както показва полицията, е бил в листата за търсене след престрелка, която е станала по-рано. Издирваният мъж е сграбчил оръжието на пастора и по-късно го е прострелял. Впоследствие били ранени още двама души, единият от тях е потърпевш при рухване.



Нападателят е избягал от мястото на закононарушението с кола, полицията е почнала гонене и в последна сметка е съумяла да го задържи. По време на ареста нападателят е ранен в ръката, в този момент е приет в болница. Той е откраднал и пари, събрани от църквата, осведоми представител на полицията.

„ Води се следствие на убийството “, декларирал е шерифът на брифинг.



Губернаторът на щата Грег Абът е изразил съболезнованията си и е заречен, че Тексас ще „ потърси бърз развой “ против разкрилия стрелбата.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР