Пастор Даниел Хъл, който е задържан по обвинения за педофилия,

...
Пастор Даниел Хъл, който е задържан по обвинения за педофилия,
Коментари Харесай

Шокиращо включване по bTV: Паството на пастор Даниел Хъл скочи в негова защита, не бил правил нищо лошо на децата

Пастор Даниел Хъл, който е арестуван по обвинявания за педофилия, е добър човек и не е блудствал с деца. Това обявиха в ефира на bTV хора от неговата черква в Сливен.

Те описаха шокиращи детайлности за това, по какъв начин оставяли децата да спят да него с мисеци, тъй като в домовете им няма обикновени битови условия. Пасторът обаче им осигурявал баня, храна и облекла. По тази аргументи паството му не има вяра, че той е правил нещо неприятно с децата. 

Жени от църквата обявиха, че децата са признали, че Даниел Хъл е блудствал с тях от боязън и тъй като са били бити от полицията. От църквата споделиха също, че ще стачкуват до момента в който пасторът бъде освободен. Експерти разясниха в студиото на  bTV, че ромите, измежду които проповядва Даниел Хъл, живеят в последна беднотия и бедност, по тази причина и помощта, която им е предоставял го оневинява в тяхното схващане за всяко деяние. Според тях не е ясно и дали децата осъзнават, че блудството с тях е нещо незаконно. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР