Пастир въстана срещу определената от шефа му надница от една

...
Пастир въстана срещу определената от шефа му надница от една
Коментари Харесай

Пастир в Карловско спретна пъклено отмъщение на чорбаджията си заради мизерна надница в натура

Пастир въстана против избраната от шефа му отплата от една щафета колбас, един самун и 5 лева дневно и реши да го накаже, като му задигне колелото. Велосипедът бил електрически и коствал 660 лева. Крадецът го продал на първия показал интерес ром против 20 лева Скромната облага обаче ще му коства 2 години в пандиза, тъй като е осъждан неведнъж и преди, в два от случаите също за кражба.  Мъжът излязъл от пандиза в края на 2012-а. На 17 август 2016-а се цанил да гледа кравите на фермер от карловско село. Още първа вечер, която прекарал в обора, решил, че контрактуваното възнаграждение в храна и дребна сума пари е извънредно незаслужено и би трябвало да напусне.

Рано сутринта си тръгнал, само че видял облегнат на един парапет велосипед и го подкарал. Стигнал с колелото до село Гъбарево в община Павел баня и там го изтъргувал, написа " Марица ".

След като бил хванат и изправен пред Карловския областен съд, признал напълно виновността си и оповестил, че се разкайва. По тази причина присъдата му понижена от 3 на 2 години.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР