Пастата за зъби ще избели бялата гумена част на маратонките

...
Пастата за зъби ще избели бялата гумена част на маратонките
Коментари Харесай

Тя Залепи Пръстите На Краката Си С Лейкопласт, А Силата На Тази Техника Е Поразителна! Вижте

Пастата за зъби ще избели бялата гумена част на маратонките ви и белите ви обувки! Нанесете малко паста за зъби върху проблематичните зони и оставете да работи за малко време, по-късно разтрийте със остаряла четка за зъби. Брилянтно! При тежки случаи, в допълнение, можете да употребявате перилен разтвор.

2. Спирт

Съществуват разнообразни подходи с цел да се грижите за обувките си, само че с успеваемостта на спирта малко от тях могат да се съпоставят! Ако върху обувките ви се появи леке, нанесете върху него малко алкохол и го оставете за 30 минути. Нечистотията ще се изпари!

3. Сода за самун

Содата, изсипана навътре в спортните ви или други обувки, отлично отстранява неприятната миризма и непотребната влага, а също така и дезинфекцира. Насипете сода за самун в ботушите или ботите си за през нощта, и на идната заран обувките ви ще станат видимо по-освежени.

4. Пила за нокти

Драскотини и зацапвания върху велурени обувки могат да бъдат отстранени благодарение на пила за нокти или шкурка.

5. Оцет

Накиснете неприятно миришещите обувки или маратонки в разтвор на оцет и вода. Можете да натиснете обувките с нещо тежко, тъй че да бъдат изцяло потопени в разтвора. Оцетът отстранява упоритите петна и неприятната миризма като в същото време възстановява представителния тип на обувките.

6. Вазелин

Лачените обувки още веднъж ще възвърнат блясъка си, в случай че ги намажете с вазелин. Вазелинът също ще спомогне да се прикрият драскотините по обувките ви.

7. Царевично нишесте

Тази технология за възобновяване на обувките е обичаната ми. Малко количество царевично нишесте ще реши всички проблеми! Царевичното нишесте ще ви помогне да се отървете от мазни петна върху велур и други материали. Втрийте малко количество царевично нишесте върху петното и нишестето ще всмуква мазнината от него и петното ще изчезне.

8. Сешоар

За да разтегнете леко неуместните обувки ще оказват помощ дебели чорапи и сешоар! Обуйте си дебели чорапи и по-късно загрейте обувките с топла въздушна бликам благодарение на сешоар. Обувките ви ще се раздължен!

9. Лед

Има още един способ, който ще ви помогне да резтегнете тесните си обувки. Напълнете найлонови торбички със студена вода и ги поставете в обувките си, след което сложете обувките във фризер за 20 минути. Обемът на пакетите с вода ще се усили и обувките ще покачат размера си по натурален метод!

10. Шкурка

Ако натъркате подметките на обувките си с шкурка, ще се промени текстурата им и това ще усъвършенства сцеплението им към разнообразни повърхности. Тази техника е подобаваща за обувки с гумени подметки и за дамски обувки на висок ток.

11. Восък

Обувки, покрити с восък, не се мокрят и не пропущат вода! Натрийте повърхността на обувките си с восък, по-късно не за дълго ги обдухайте със бликам топъл въздух от сешоар. Никакви влажни условия за теб няма да бъдат страшни!

12. Дезодорант

Ако постоянно си протриваш краката, смажи проблематичните места по вътрешната повърхнина на обувката с дезодорант. Веднага ще почувствш облекчение!

13. Пластир или пластир

Увийте дружно 2-ри и 3-ти пръст на двата си крайници с лейкопласт, по този начин ще чувствате по-удобно петите си. Краката ви ще се изморяват по-малко, с помощта на вярното систематизиране на натоварването вътре в обувката. Полезно е да се прави баня за кракасъс зелен чай след през целия ден на високи токчета: стъпалата ще се релаксират, ще се тонизира кожата ви и ще се облекчи подуването на вените!

Пожелавам ви да имате освен красиви, само че и комфортни обувки! Много зависи от това, какъв чифт обувки ще изберете през днешния ден … Покажете на приятелите си тези препоръки, огромна е вероятността те да се окажат потребни и за тях!
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР