- Пасматри, батенце, глей какъв балшой мантар! По-голем е от

...
- Пасматри, батенце, глей какъв балшой мантар! По-голем е от
Коментари Харесай

Пол Тибетс и Андрей Дурновцев отишли в гората за гъби

- Пасматри, батенце, глей какъв балшой мантар! По-голем е от вашия дребен пикльо, малчугана, литъл пердах, сиреч! Що по този начин го назовахте, да ви се чуди човек.
- Гаргите плашите, май френд. Ний кат фърлями, барим не отива зян. Туй Хирошима, Нагасаки са огромни градове. А вий с Цар Бомба – нейде там над ледената пустиня. Опити вършиме. Няма опити в тая игра. Или – или. Като вадиш оръжие, ползвай го. А не като някакъв селски гамен да размятате пищови и да гърмите у въздуха.
- Не си прав, батенце. Щот в случай че ви го фърлим посред Ню Йорк, ще обявите цялостна капитулация на секундата. Засега единствено ви демонстрираме своите благоприятни условия. Гледайте деликатно. Помните ли, като ви блокираха всички електрически системи на кораба преди две години? Нищо не сте видели. А това, което виждате, го демонстрираме единствено с цел да си вършиме добре сметката.
- Да, да, доста ни е боязън. Много сте напред с технологиите. А най-после се омазвате с някоя електроцентрала .
- Щото вие несъмнено нямате повреди? Просто сте по-добри в пропагандата!
- Изкуство е това, цяла академия имаме. Ама да сменим тематиката, май френд, че ми омръзна всички за това да приказват към този момент втора седмица.
- С кино лентата за Чернобил напълно се изложихте, в действителност.
- Добре де, а кое е неистина във кино лентата?
- Поне да бяхте сменили имената на героите. Някои от хората са още живи, роднините им гледат – недостоверни са тия облици.
- Идеите са значими.
- Точно вие ли ще ми говорите за хрумвания, които унищожихте японските градове с атомните бомби?
- Тейк а лук, Андрюха, ние с теб единствено изпълняваме ордърс.
- Така е, само че имаме и глави на раменете и би трябвало да ги употребяваме от време на време.
Подобна среща сред Пол, роден през 1915, и Андрей, роден през 1923, се състои ужким някъде през 1973 година, три години преди гибелта на Андрей. Разбира се, тя се организира и през днешния ден, някъде горе на небето, по тази причина си приказват за злободневни неща. Навярно в никакъв случай не са се виждали, обаче, и е единствено в моята фикция. Иска ми се хората, хвърлящи атомни бомби от самолети по планетата Земя, да имат някакво човешко лице, да са ми разбираеми. Щото другояче все едно са единствено митове, все едно не ги е раждала майка.
Иска ми се комунистите да бяха по-умни и да ни предупредят през 1986, да спрем да ядем череши, да не излизаме от домовете си. Но по какъв начин да са по-умни, като те убиха по-умните от себе си няколко години по-рано?
Иска ми се капиталистите да са по-умни и да спрат да приказват за „ стопански напредък “, да наредят по този начин света, че консуматорският бяс да спре, да не се създава толкоз найлон, да не затъпяват популацията с всевъзможни тактики, въобще, животът да бъде естествен.
Няма по какъв начин да стане. Не знам кои са по-големи нарушители. Мисля, че са идентични по величина. Престъпленията на комунистите останаха в предишното, по тази причина в този момент всякакви умници ги идеализират, не запомнили Слънчев бряг край Ловеч, промяната на имената на част от народа ни, укриването на истината за Чернобил . Зловещи закононарушения. Не по-милостиви са закононарушенията на капиталистите, които се правят пред очите ни през днешния ден и които следва да извършат в бъдеще още веднъж в наш ущърб. Общото сред капиталистите и комунистите е тяхното безбожие. Без Бога са способни на всяка една низост. Пол Тибетс и Андрей Дурновцев носят имената на Свети Павел и Свети Андрей, Христовите апостоли. Само че апостолите изпълнявали заповедите на Бога, а водачите на съветския и американския аероплан нечии човешки заповеди. С този раздробен текст желая единствено да кажа, че радиацията не е някъде на открито, а е в душите на хората. Прониква вътре тази демонична радиация и ги разяжда.
През 2003 година в Кранево докараха на отмора един рейс с деца от Украйна, наранени от повредата . Това, което видях, ми е задоволително за цялостен живот. Никакви филми не могат да се сравнят с действителността. И по този начин, както бяха разкривени и изродени телата на тези дечица, са изкривени и изродени душите на тези копелета от единия и другия лагер.
Автор: Николай Фенерски 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР