Пасивен доход - това е едно от най-добрите неща за

...
Пасивен доход - това е едно от най-добрите неща за
Коментари Харесай

Chimpzee – НАЙ-ДОБРИЯТ начин да генерирате пасивен доход?

Пасивен приход - това е едно от най-хубавите неща за всички вложители, които желаят да “правят пари, до момента в който спят ”. Разбира се, на думи всичко наподобява елементарно, дали е по този начин и на процедура?

В свят, в който е доста елементарно да загубиш парите си, мъчно се намират решения, които ще ти носят въздържан приход.

В тази публикация ще разгледаме обичайно вариантите пред родните вложители и ще забележим за какво Chimpzee може да се окаже най-полезният ход за мнозина, които търсят метод да “ ” парите си и да печелят от тях.

Какво е въздържан приход и за какво доста хора търсят способи да изкарват парите си по този метод?

Пасивният приход е като магическа пръчка, която усилва вашия капитал, до момента в който спите. Той съставлява финансови приходи, които получавате автоматизирано, без да изискват непрекъснато присъединяване или интензивно изпитание от ваша страна. Можете да си го визиите като златна кокошка, която ви снася златни яйца, без да я наблюдавате непрестанно.

Тези доходи могат да идват от разнообразни източници – от недвижими парцели, които давате чартърен, от дивиденти от акции, в които сте вложили, от онлайн бизнеси, които работят 24/7 или от авторски права от книга, която сте написали един път, само че продължава да ви носи приходи.

Обаче, не забравяйте, че тази “ ” нормално изисква начални вложения и стратегическо обмисляне. Пасивният приход е като градината – би трябвало да посадите семената, да ги поливате и да ги гледате, преди да можете да се насладите на плодовете на своя труд.

Какви са най-популярните способи за приемане на въздържан приход в България?

Възможностите за въздържан приход в България са разнородни. Те варират от обичайни до модерни и новаторски способи, които се приспособяват към нововъзникващи пазари и технологии. Нека разгледаме някои от най-популярните и налични разновидности за българските жители.

Банков депозит

Банковите депозити са сигурни и предсказуеми способи за генериране на въздържан приход. Въпреки че доходността им е нормално по-ниска спрямо други капиталови благоприятни условия, те оферират непоклатимост и невисок риск. Важно е да се означи обаче, че инфлацията може да “ ” огромна част от облагите, изключително при дълготрайни депозити.

Отдаване на парцели чартърен

Българите сме пословични почитатели на имотните инвестции, при които могат да се отдават жилища за дълготраен и кратковременен престой (AirBNB и Booking са нова мода на родния пазар). След пандемията обаче цените на парцелите се усилиха стремглаво и към този момент не е доста преференциално да се влага в тази промишленост.

Инвестиции в скъпи бумаги

Инвестициите в акции могат да донесат обилни облаги, само че също по този начин са свързани с риск. Българската фондова борса обаче е меко казано сложна за схващане. Освен това вложението в скъпи бумаги изисква положително схващане за пазарите и подготвеност за следене на измененията в тях.

Крипто вложения

Криптовалутите са станали известен избор за вложители, търсещи висока рентабилност. В България Chimpzee е топ избор, само че съществуват и голям брой други други възможности. Важно е да се означи, че тези вложения носят по-голям риск и изискват положително познаване на технологията и крипто пазарите.

Защо Chimpzee може да е най-хубавият способ за генериране на въздържан приход?

Chimpzee  предлага една от най-атрактивните благоприятни условия за генериране на въздържан приход в областта на новите криптовалути . Един от главните фактори за това е високият годишен % на рентабилност (APY) от 10 до 20%, който планът предлага на своите ранни вложители. Дори в случай че инвестирате сега, има може да имате опция да получавате приход от 20% APY, което е доста над общоприетите ставки в промишлеността.

Стейкингът на $CHMPZ токени е основен механизъм, който разрешава на държателите на токени да получават пасивни приходи. Чрез стейкинг, вложителите „ “ своите монети за избран интервал от време, като в подмяна получават награди във формата на спомагателни $CHMPZ токени.

Освен финансовите тласъци, стейкингът също играе значима роля за поддържането и развиването на мрежата на Chimpzee, поддържайки стабилността на мрежата, увеличавайки ликвидността и допринасяйки за сигурността.

Трябва да напомним и че Chimpzee не е просто план за генериране на въздържан приход. Той също по този начин се концентрира върху опазването на околната среда и отбраната на дивата природа, като подарява част от облагата за тези дела. Това предлага на вложителите неповторима опция да получат положителни приходи, до момента в който подкрепят значими обществени аргументи.

Крие ли риск инвестицията в Chimpzee?

Както всяка инвестиция, по този начин и Chimpzee  крие някакъв риск. Дали ще отдавате парцел чартърен и той ще бъде празен известно време, или пък ще инвестирате в акции, които ще изгубят част от цената си, то рискът постоянно е налице. Инвестирането в $CHMPZ токена може да докара до загуба на част от капитала ви.

Все отново би трябвало да споменем, че все още цената над $CHMPZ е едвам $0.00064, което ви разрешава да купите 1,562 токена за $1. Минималната инвестиция е $25, като с таксите за газ доближава до $27-$28. По сегашният курс това е към 50 лв., с които можете да се сдобиете с до 39,000 $CHMPZ токена.  

Заслужава си и да споменем нещо друго – в случай че да вземем за пример инвестирате 1,000 лв. в Chimpzee (или към 2 милиона $CHMPZ), то вие можете освен да спечелите 20% на своята инвестиция, само че и да се възползвате от евентуалния растеж на цената на токена. Успее ли да доближи до $0.01, това може да значи, че вашият капитал се е нараснал до над 30,000 лв., като единствено лихвите могат да доближат над 6,000 лв. (или 6Х доходност).  

Заключение

Chimpzee предлага страхотна опция на ранните вложители да стейкнат своите токени и да завоюват до 20% APY. Но това е единствено върхът на айсберга. При положително стичане на събитията, инвеститорският капитал може да скочи неведнъж, а доходността от инвестицията да надмине неведнъж инвестицията в недвижими парцели. И въпреки да съществува късмет да загубите своите средства, то загубите биха били минимални на фона на рецесията, която може да повлияе отрицателно както на цените на жилищата, по този начин и на скъпите бумаги.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР