Първото заседание по делото срещу доктор Иван Димитров приключи за

...
Първото заседание по делото срещу доктор Иван Димитров приключи за
Коментари Харесай

Майката и бащата на Плъха поискаха умопомрачително обезщетение чрез известен адвокат!

Първото съвещание по делото против лекар Иван Димитров завърши за 15 минути, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. Съдът го отлижи за 13 май поради непризоваване на Надежда Стоева - дамата, с която Жоро Плъха живеел на фамилни начала. Майката и бащата на убития обаче бяха е залата. Чрез юрист Елдъров те желаеха по 150 000 лв. обезщетение.

``
реклама

Внесеният на 4 февруари 2019 година от Окръжна прокуратура обвинителен акт по отношение на Иван Димитров е за това, че на 2 март 2018 година съзнателно е умъртвил Жоро Джевизов, като убийството е осъществено при превишаване на рамките на неизбежната защита – закононарушение по член 119 във вр. член 115 от Наказателния кодекс.

Димитров е предаден на съд и за това, че на 2 март 2018 година в Пловдив е държал огнестрелно оръжие – револвер, марка " Валтер “ и муниции за огнестрелни оръжия – 16 броя патрони, 9х18 мм и 1 брой патрон с надпис " 1947 GEL 9M38 “, без да има за това съответно позволение – закононарушение по член 339 алинея 1 от Наказателния кодекс.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР