Първото в историята на художествената гимнастика Световно първенство за девойки

...
Първото в историята на художествената гимнастика Световно първенство за девойки
Коментари Харесай

Започва световното за девойки, конкуренцията е свирепа

Първото в историята на художествената гимнастика Световно състезание за девойки започва през днешния ден. Домакин е центърът, носещ името на Ирина Винер в Москва, Русия.
 Татковци на гимнастички изиграха съчетания с обръчи
България ще бъде показана от четирите ни индивидуалистки, като всяка от тях ще изиграе по един апарат: Ева Брезалиева (въже), Катрин Цонева (топка), Стилияна Николова (бухалки) и Валерия Ватова (лента).

Участие ще вземе ансамбълът при девойките с треньори Вяра Ваташка и Цветелина Найденова, които от началото на годината са придружени от редица проблеми, като травми и заболявания на съществени състезателки.

Вчера националките организираха публична подготовка на килима, която беше избрана като доста сполучлива. В Москва е и президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илияна Раева.

Председателят на Техническият комитет по художествена гимнастика Наталия Кузмина посочи, че конкуренцията ще бъде доста тежка, откакто са декларирани над 440 гимнастички – самостоятелно и ансамбли.

" Участието на толкоз доста състезатели е доста позитивно, тъй като в бъдеще конкуренцията ще се организира на две години ", сподели още Кузмина.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР