Продажбите на билети за US Open за дебюта на Коко Гауф на финала

...
Първото участие на Коко Гауф във финалите на Откритото първенство
Коментари Харесай

Първото участие на Коко Гауф във финалите на Откритото първенство на САЩ обслужва повишено търсене от феновете на тениса.

След като 19-годишният феномен спечели мястото си в четвъртък на финала на Големия шлем, продажбите на билети скочиха с 20%, като средната цена се движи около $500, според StubHub, а пазарът на билети очаква цените да се повишат преди мача в събота.

Финалът при жените, в който Гауф ще се изправи срещу световната номер 1 Арина Сабаленка, завършва рекордния US Open, където не само посещаемостта надмина предходните години, но и търсенето и дори цените на билетите. StubHub каза, че е продал 40% повече билети тази година в сравнение с 2022 г. Средната цена на билета тази година е $365, което е малко по-високо от миналогодишната цена на билета от $350.

За места на стадион „Артър Аш“, главният корт за шоу, билетите в секциите за кървене от носа за женския финал са около 428 долара, докато местата край корта струват до 4000 долара.

Даниил Медведев , от Русия, се завръща срещу Себастиан Баез, от Аржентина, по време на третия кръг на Откритото първенство на САЩ по тенис, събота, 2 септември 2023 г., в Ню Йорк. (AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez) Даниил Медведев от Русия се завръща срещу Себастиан Баес от Аржентина по време на третия кръг на Откритото първенство на САЩ по тенис, събота, 2 септември 2023 г., в Ню Йорк. (AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez) Едуардо Муньос Алварес/AP

Откритото първенство на САЩ завършва в неделя с мъжкия финал, който според StubHub е най-продаваният мач за целия двуседмичен турнир. Полуфиналните мачове при мъжете се провеждат в петък, като Новак Джокович се състезава срещу 20-годишния американец Бен Шелтън следобед, а миналогодишният победител, 20-годишният Карлос Алкараз, се бие срещу Даниил Медведев през нощта.

Билетите за мъжкия финал също се покачват, струвайки около 700 долара за места на по-високо ниво на стадион Артър Аш и до 56 000 долара за места край корта.

Не само цените на билетите са скачащи, а и продажбите на любимия фирмен коктейл на турнира. Коктейлът Honey Deuce за 22 долара, който смесва водка Grey Goose, лимонада и Chambord и е гарниран с топчета от пъпеш Honeydew, е на път да надмине продажбите от миналата година, каза компанията за водка пред CNN. През 2022 г. бяха продадени рекордните 405 000 напитки, което възлиза на близо 9 милиона долара от продажби.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР